MORMORS cafe i København
Hyggeligt samvær og autentisk nostalgi

Vi kender alle sammen mormor. Hun er sådan en flink gammel dame med sort bælte i hjemmebag, der stadig bruger udtrykket ‘iskage’ istedet for is, og som aldrig bliver træt af at gentage: Kom nu, spis én til…
Hos cafe MORMORS møder du stemningen af dansk historie og det gamle København – krydret med lækre kager, sandwich og en god kop kaffe.

MORMORS historie

Vi har alle sammen vores helt egen grund til at elske mormor. For nogen betød hun måske en pavestolt mandelgave juleaften. For andre fandt hun altid noget spændende på øverste hylde . Og så er der dem der aldrig glemmer, at når man var hos mormor havde man faktisk allerede gjort hende lykkelig.

På den måde er MORMORS et lille helle midt på Bredgade. Det er en café. Men med blomstret tapet i stedet for vægspejle. Og fred og ro i stedet for stress og jag. Alt sammen skabt af kærlighed til den gode kaffe, lækre sandwich, smoothies og ikke mindst de skønneste hjemmebagte kager.

Hos Mormors kan du hygge dig i husets bedste stol eller tage frokosten med dig hjem…..MORMOR vil jo bare dit bedste.


MORMORS fakta

FairtradeKaffehygge: Der er noget rigtigt over at drikke kaffe af gammeldags porcelænskopper. Den er brygget, som mormor ville servere den, og kan nydes ude som inde. Kaffebønnerne hos MORMORS er fair traide.

Aftensjov: Mormor går tidligt i seng og holder derfor kun åbent om dagen. Til gengæld er der er åbent alle dage.

Madglæde: Her er masser af hjemmebag, frisksmurte sandwich, kiksekage, romkugler & træstammer med ægte rom, cookies, muffins, smoothies, øl og spiritus og meget meget mere. Mormor står op med hønsene. Her står hun i køkkenet og bager de skønneste kager og brød til dig og de kunder der i løbet af dagen kommer et smut forbi.


 

 

 

Når mormor ikke bager så løber hun lidt. Hun har gennemført over 75 marathons over hele verden. Hun har løbet World Major Marathons (New York, Berlin, London, Boston, Chicago & Tokyo) og i 2013 blev hun den første danske kvinde der gennemførte MDS Marathon Des Sables 250km igennem Sahara, verdens hårdeste løb, en titel hun er MEGET stolt af. Hun har løbet 230km gennem Amazonas Jungle og lige så langt gennem Madagascar. I 2018 besteg hun Kilimanjaro med træstammer i rygsækken og 2 mdr. efter løb hun igen MDS for 3. gang. Hun ER MORMOR

Se mere på ILoveMarathon
[/team_member]

MORMORS specialiteter